Informatiebijeenkomst REO

Wilt u geld vrij maken, zonder uw woning te verkopen? SocioHypotheek maakt dat mogelijk. Via onze 65+ overwaarde hypotheek ontvangt u een prettige aanvulling op uw pensioen. Reislustig? Geniet van een nieuwe camper, cruise of andere bestemming. Of realiseer die verbouwing waarmee u langer, comfortabel in uw woning kunt blijven wonen.

Op vrijdag 13 augustus organiseren wij onder het gemak van een hapje en een drankje een informatiebijeenkomst op het park van REO. Tijdens deze bijeenkomst wordt u vrijblijvend geïnformeerd over de SocioHypotheek (overwaarde hypotheek). Van 17:00 tot 18:00 uur bent u van harte welkom. In overleg is een ander moment ook mogelijk. U kunt zich opgeven door onderstaande velden in te vullen.

Locatie
Tennisvereniging R.E.O.
Straat: Borglaan 14
Postcode: 9301 ZE Roden

Uw naam
Uw leeftijd (bij een gezamenlijke aanvraag de leeftijd van de jongste persoon)
Contactgevens
Opmerkingen/vraag

Over SocioHypotheek

Via SocioHypotheek verzilveren senioren het vermogen dat in hun woning is opgebouwd. Zonder te verkopen, voor elk bestedingsdoel en bij gelijkblijvende maandlasten.

SocioHypotheek is een initiatief van SocioCompany. Deze investeringsmaatschapij brengt sociale projecten op een marktgerichte manier tot stand.

Realiseer uw dromen met SocioHypotheek!