Wij helpen u graag verder

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de SocioHypotheek en of de SocioHypotheek passend is bij uw persoonlijke situatie? Of wilt u gewoon wat meer informatie?

Dat kan. Omdat wij er zeker van willen zijn dat u goed geïnformeerd wordt en dat de SocioHypotheek past bij uw persoonlijke wensen en doelstelling kan de SocioHypotheek alleen afgesloten worden via een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Niet iedere hypotheekadviseur kan en mag de SocioHypotheek adviseren. Wilt u een geschikt adviseur vinden bij u in de buurt? Of heeft u vragen over de SocioHypotheek? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag telefonisch of per mail te woord!

U kunt ons bellen, mailen of hieronder het contactformulier invullen en dan zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

  Bel
085 210 08 11

Mail
info@sociohypotheek.nl

 Contactformulier

Uw naam
Contactgevens
Opmerkingen/vraag

Over SocioHypotheek

Via SocioHypotheek verzilveren senioren het vermogen dat in hun woning is opgebouwd. Zonder te verkopen, voor elk bestedingsdoel en bij gelijkblijvende maandlasten.

SocioHypotheek is een initiatief van SocioCompany. Deze investeringsmaatschapij brengt sociale projecten op een marktgerichte manier tot stand.

Realiseer uw dromen met SocioHypotheek!